069 717 179
NOMASVELLO - Lider Mondial în Epilare Definitivă cu Laser Dioda și IPL

Brandul Nomasvello a luat naștere în anul 2007 în Spania și în 14 ani de activitate am reușit să ne extindem în 12 țări de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Slovenia, Italia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Croația, Suedia, România.  În anul 2021, rețelei Nomasvello,  s-a alăturat și Republica Moldova.

În total avem mai mult de 600 de centre la nivel mondial, cu peste un milion de clienți în rețea și datorită acestui lucru suntem cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare și de bătrînețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL).

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare este în continuă mișcare. Datorită evoluției și îmbunătățirii echipamentului de lucru, ne permitem să tratăm o gamă largă de fototipuri, mai eficient decât orice altă metodă de îndepărtare a părului nedorit.

Avem cel mai rapid și mai puternic echipament pe piață (60 Joules/cm2), care a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Echipamentul modern, dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii și care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros.

Spre deosebire de alte sisteme de îndepărtare a părului, lumina intensă pulsată poate trata aproape toate tipurile de piele și păr, cu mai puține efecte secundare și la un cost mai mic.

Echipamentul Laser Dioda patentat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania funcționează pe o lungime de undă de 810 nm, asigurînd o epilare definitivă nedureroasă și confortabilă.

 

TEHNOLOGIE DE EPILARE PE PIELE BRONZATĂ (SUN & SAFE)

Această tehnologie inovatoare este cea mai recentă descoperire care permite epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

A fost lansată după un studiu aprofundat al departamentului nostru de dezvoltare (medici, ingineri și profesioniști) în colaborare cu specialiștii IPL din SUA și Israel. Datorită acestei noi tehnologii puteți face plajă până la 5 zile înainte și după tratament.

Acum vă puteți bucura de o piele fină, în orice anotimp!

 

ECHIPAMENT LED + ESTHETIC

În anul 2012 Nomasvello a introdus un nou serviciu și cu ajutorul echipamentului LED +Esthetic au fost lansate 3 noi tratamente:

Personalul nostru vă va oferi consiliere pentru personalizarea tratamentelor și obținerea celor mai bune rezultate.

 

INOVAȚIA PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete si Energie Galvanică este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții!

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte și reactivează circulația din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

DIAGNOZA FACIALĂ WOOD LAMP

No+Vello prezintă inovația în diagnoza și tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuită a tenului și stabilirea tratamentului și produselor specifice fiecărei probleme.

programare online