069 717 179
Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultatele dorite în epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea cu laser dioda este cea mai recentă descoperire care permite epilarea definitivă chiar și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență. Este tratamentul prin care se obține distrugerea permanentă a foliculilor de păr în proporție de 90-95% pentru femei și 75-80% pentru bărbați.

În cele ce urmează, vom discuta despre numărul de ședințe necesare pentru a obține rezultate uimitoare în epilarea definitivă cu laserul dioda.

Câte ședințe sunt necesare?

Centrul Nomasvello folosește tehnologia IPL (Intense Pulsed Light) și Laser Dioda pentru a obține rezultate optime încă din primele proceduri. Astfel, flash-urile laser și IPL distrug rădăcina părului și afectează celulele germinale de la baza acestuia pentru a preveni formarea de noi foliculi de păr. Însă, e de menționat că epilarea este eficientă numai în faza anagenă, când începe creșterea părului. Prin urmare, între proceduri ar trebui să fie anumite pauze, pentru ca firele de păr distruse să nu apară din nou.

Un tratament complet include 8-10 ședințe regulate urmate de 1-3 ședințe de întreținere pe an pentru a menține rezultatele obținute. Cu toate acestea, numărul de ședințe necesare variază de la persoană la persoană, în funcție de factori precum tipul de păr și piele, sexul, vârsta, starea hormonală, consumul de medicamente și respectarea indicațiilor de tratament.

Desigur, unele persoane nu au nevoie de ședințe suplimentare de tratament, deoarece au noroc de o piele netedă, fapt pentru care au rezultate maxime și după 5-6 ședințe de epilare. Totuși, la Nomasvello, primele efecte sunt vizibile deja după 10-14 zile de la primul tratament. Pentru aceasta este nevoie ca fiecare client să se programeze pentru o testare gratuită, pentru a obține toate detaliile unei estimări mai bune a numărului și frecvenței ședințelor necesare.

 Care este durata unei proceduri?

Durata unei proceduri depinde de zona tratată și de tehnica utilizată. Îndepărtarea definitivă a părului cu laser Dioda durează însă mai puțin. Mini zonele se procesează în 5-10 minute, zonele mijlocii în 10-20 minute și zonele maxime în 20-40 minute. Însă, e de menționat că utilizarea tehnologiei IPL va crește timpul de lucru. De exemplu, durează aproximativ 60 de minute pentru îndepărtarea părului de la picioare, aproximativ 20 de minute pentru îndepărtarea părului de la axilă și câteva minute pentru îndepărtarea părului buzei superioare. Acest tratament este non-invaziv și blând cu pielea, iar disconfortul ușor (ușoară arsură sau iritație) poate fi ameliorat cu gheață sau cremă calmantă.

piele neteda

De ce să alegi epilarea definitivă cu laserul Dioda la Nomasvello?

– Este o procedură cu adevărat eficientă! Lumina pulsată intensă (IPL) și Laserul Dioda se completează reciproc. Utilizarea inteligentă a acestor tehnologii de către specialiștii Nomasvello scurtează timpul de tratament și rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune.

– Este o procedură sigură și nedureroasă! Conceptul Fusion (Laser + IPL) este sigur și nedureros. Pielea rămâne protejată datorită protocoalelor de siguranță dezvoltate de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Nomasvello. Se folosesc produse de calitate profesională, astfel încât pielea ta să fie mereu netedă și hidratată.

– Procedura în sine este un proces relaxant și plăcut! Centrul Nomasvello este mai mult decât o simplă soluție pentru îndepărtarea părului. Întreaga experiență se petrece într-un mediu care transmite liniște și seninătate.

– Este o procedură unică! Tehnologia care stă la baza conceptului Fusion (LASER+IPL) a fost utilizată cu atenție de specialiștii Nomasvello pe baza unor condiții care variază de la persoană la persoană. Acesta este motivul pentru care centrul nostru folosește întotdeauna cea mai bună metodă pentru pielea și nevoile fiecărei persoane.

Dacă vrei o piele frumoasă și fără griji, te așteptăm la Nomasvello. Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!

programare online